E-mailadres instellen in Mac OS X

Opgelet, overal waar in dit artikel "mijntestdomein.be" staat, moet je dit vervangen door je eigen domeinnaam.

Start de mailapplicatie. Kies Andere Mail-account en klik Ga door:

Geef je e-mailadres, naam en wachtwoord in en klik Log in:

Geef je e-mail in als gebruikersnaam. Geef je wachtwoord in (dat je hebt gekregen of gekozen bij het maken van je e-mailadres). Kies IMAP. Geef mail.mijntestdomein.be in voor beide servers en klik Log in:

Klik Gereed:

Ga naar Mail/Voorkeuren:

Ga naar accounts en selecteer je e-mailaccount:

Selecteer serverinstellingen:

Verwijder beide vinkjes:

Zet de IMAP poort op 993 en activeer TLS/SSL:

Zet de SMTP poort op 465 en activeer TLS/SSL:

Klik bewaar:

Sluit alle vensters en start de mail app opnieuw

Krijg je de melding dat de server niet kan gevalideerd worden? Probeer dan om niet mail.mijntestdomein.be in te geven als server voor inkomende mail in de rode vakken hieronder, maar geef in de plaats de naam van de server in. Deze kan je terugvinden in de mail met logingegevens die je kreeg, bijvoorbeeld bezaweb04.webcanyon.eu