Domeinnaam bestellen

Domeinnamen kunnen besteld worden via deze link: https://client.webcanyon.eu/cart.php?a=add&domain=register
Belangrijk:
  • Kijk de gegevens van de domeinnaamhouder heel goed na voor je de bestelling verstuurt. Wijziging achteraf brengt extra kosten met zich mee.
  • Voor sommige extensies worden extra details gevraagd zoals een BTW nummer of ID. Vul deze gegevens correct in.
  • De gegevens (naam, adres, telefoon, e-mail) van de domeinnaamhouder moeten op de uiteindelijke gebruiker/klant staan. Ben je reseller/dienstverlener, dan mag je niet je eigen gegevens gebruiken.
  • Bestelling via e-mail is niet mogelijk, je kan uitsluitend het bestelformulier gebruiken vanwege operationele en juridische redenen opgelegd door de registrars.
  • Indien de gegevens van de domeinnaam niet correct zijn en we de bestelling niet kunnen doorvoeren, dan zal de bestelling geweigerd worden en dien je opnieuw een bestelling te plaatsen.