Een hostingpakket of andere dienst opzeggen

Alle diensten (hosting/e-mail/..) worden automatisch verlengd op de vervaldatum. De factuur wordt gegenereerd 30 tot 14 dagen voor de vervaldatum. De diensten zullen vernieuwd worden op de vervaldag indien de dienst actief is, ongeacht of de factuur voldaan is of niet. Indien u u de dienst niet wilt verlengen, moet u de opheffing als volgt aanvragen:

Log in op het klantenpaneel op https://client.webcanyon.eu/clientarea.php?language=dutch en klik op diensten:
Selecteer de dienst die u wilt opheffen:
Klik vraag opheffing aan:

Geef (optioneel) een reden op waarom u de dienst wilt opzeggen:
Geef aan of u de domeinnaam ook wilt opzeggen:
Als u dit niet doet zal de domeinnaam wel vernieuwd worden en zijn extra kosten van toepassing.

Geef aan of u het hostingpakket onmiddellijk of op de vervaldag wilt opzeggen:

Na de effectieven opzegging zal het hostingpakket niet meer gebruikt kunnen worden. Indien de site niet meer in gebruik is kan u ze direct opzeggen. Moet u nog mails of bestanden migreren, dan kan u het beste aan het einde van de termijn opzeggen.

Verstuur de opheffing:

OPGELET:
Indien u de dienst opheft terwijl de factuur al gegenereerd is voor het komende jaar, dan moet u een e-mail sturen naar support@webcanyon.eu met de vraag om de factuur te annuleren.

Indien de opheffing gebeurt in de eerste helft van de periode, dan is een restitutie in de vorm van een tegoed mogelijk. Kosten voor een domeinnaam kunnen niet gerestitueerd worden eens deze vernieuwd of besteld is. Heeft u een domeinnaaam zonder hosting die u wilt opzeggen? Lees dan dit artikel.

Voor diensten zoals VPS, managed hosting en specifieke contracten zijn mogelijk andere voorwaarden van toepassing. Neem contact op voor meer informatie.